Vaip Antique 7521-53555 200*290

550.00

Tarneaeg : 3 – 5 tööpäeva

1 laos

Kirjeldus

ANTIQUE vaibad on kootud traditsiooniliste mustritega 100% Uus-Meremaa villast. Toonide palett on inspireeritud käsitsi valmistatud vaipadest. Värvikombinatsioonid loovad väga šiki poolantiikse ilme. See kollektsioon toob igasse tuppa hõngu hõimukultuurist.

Valmistatud Moldovas kõige peenemast 100% looduslikust villast.

Kõrge kvaliteediga antiikne idamaa vaip, mis on kootud spetsiaalse tehnoloogiaga, et maksimeerida idamaist efekti. Narmastega.

“Kui sa lood kauni kodu, siis vajad ka kauneid mööbliesemeid ja viimistlusdetaile. Pole kunagi lihtne lisada silmapaistvat vaipa, mis toob esile sinu kodu parimad küljed, aga see vaip teeb selle töö vaevata. Antiikne stiil on väga moes nii traditsioonilises kui ka kaasaegsemas sisekujunduses ja sobib hästi paljudesse kodustiilidesse. Täienda tumedaid värve eklektilise kavandiga maksimalistlikus stiilis või eelista minimalistlikku stiili ja lase vaibal olla pilgupüüdja. Ükskõik, mida sa valid, sa ei pea pettuma.”

Jen Stanbrook, Love Chic Living, mitmekordne disainiblogi auhindade võitja.

Toode omab OEKO-TEX® märgist, mis tagab, et antud toodet on testitud teatud kahjulike ainete suhtes ja need vastavad kindlatele piirnormidele:

– Tooted on nahasõbraliku PH-tasemega

– Ei sisalda testitulemuste põhjal kahjulikke aineid

– Värvimiseks kasutatud värvained ei sisalda mürkaineid

Lisainfo

Kaal

2900 g

Materjal

100% villane

Mõõt

200*290

Paksus

9 mm

Päritolu

Moldaavia

Pesu

kuivpuhastus

Tarne

tarneaeg: 3-5 tööpäeva, tasuta transport üle Eesti